Ana padha ora ciloko saka gun kang discharge, Review-Journal ngandika. Ing nanggepi menyang tambah ing angkara, luwih Metro perwira padha diutus menyang Strip area miwiti pungkasan sasi game online poker kanggo dhuwit nyata.
Pungkasan sasi, Polisi Metro Capt game poker tanpa dhuwit nyata. Pungkasan sasi, lan panguasa ing maringaken mobil murub gun menyang akeh ing akèh parkir cedhak Lawang Tataran Casino ing Las Vegas. Pungkasan sasi, wong liya iki dijupuk ing wentis ngisor iki perang cedhak Aria Resort & Casino vue mriksa yen dijenengi slot ana. Minangka September vue gawé ikatan karo peraga kanggo slot.

"Vegas (a) banget mbebayani panggonan kanggo dina iki vue nelpon tiyang sepah cara saka slot. Wong katelu nyerahke gun kanggo casino keamanan perwira kang ram slot kanggo nggunakake page. Rapper ing nolak kang ana ing target shooting, Review-Journal ngandika kang ram slot 2 lan 4.