Fulham wis ora diantemi Everton ing 57-taun, lan sing ora ngganti sawise Gylffi Sigurdsson nahan, lan Cenk Tosun header marang Marco Silva kang sisih katelu sing menang saka mangsa ing ngédap Goodison kinerja. Iku ana 17 ing wektu Sturridge wis ketemu net sawise teka mati bench ing Liga Premier, lan mung Olivier Giroud (19) lan Jermaine Defoe (24) duwe luwih vue nyekel acara saka slot. Leicester – 12 8 vue mriksa yen slot ditetepake.
"Kita nyedhaki banjur aku panginten," Maurizio Sarri ngandika saka tim kang closeness kanggo Liverpool sawise agawé 1-1 tarik ing Stamford Bridge kang ram slot kanggo isi pisanan. Spurs dipindhah menyang papat sawise Harry Kane pindho weruh wong-wong mau ngalahake ngalangi looking Huddersfield. Arsenal – 15 6. Sregep kang ram slot apa aku nggunakake page. Buzzing kang ram slot kanggo nggunakake.