Wiwit januari 2015, nomer VIP junkets ing Macau wis melorot kanggo 141 saka 183, miturut data saka Game Pengawasan lan Sesambungan Biro panda casino ora bonus simpenan. Ora ana panjelasan iki diwenehi kanggo nyelehake ing nomer croc"s resort casino reviews. Telung puluh lima kutha kang game promotor padha rek lisènsi renewals dening game Macau pengatur sadurungé ing januari amarga gagal kanggo ngirim penting accounting informasi, miturut Asia Game Brief. Ing spekulasi dening tenan advisory Uni Game ing wektu iki sing junkets padha ora kudu nyoba kanggo supaya tanggung, nanging kamungkinan dijadwalaké kanggo penutupan kasus casino rama lelenggahan dina rata-rata téater. Miturut Uni Game, luwih junkets bakal metu saka pasar ing Macau amarga kanggo nambah devaluation itungan relatif kanggo HKD, VIP ban smoking prospek, umum softening saka China gedhe, lan kesempatan luwih apik ing pasar.

Minangka junket operator perjuangan kanggo ngrampungake karo kawicaksanan anyar pamaréntah Macau wis dipun ginakaken, akeh bakal ninggalake minangka fokus dadi kanggo pasar massa gamblers tinimbang VIP gamblers. Miturut riset cathetan diterbitake dening media lokal stopkontak, "Diwenehi alur saka VIP crita ing Macau kita bakal nyana nomer dilisensi junkets kanggo terus kanggo nyelehake liwat 2016 ing magepokan karo kita forecast kanggo VIP GGR populasi watara 12 persen." Uni Game ditambahake, "Swara taun kepungkur sawetara junkets duwe utawa sing njajahi nyetel toko ing Filipina – biasane ing Manila – minangka padha narik sawetara nomer sumber daya sing metu saka Macau." Langkah ing arah tengen, sadurungé sasi iki ing Game Macau lan Hiburan Promotor Association lan Paulo Martins Chan, Direktur Game Pengawasan lan Sesambungan Biro (DICJ) tak bebarengan kanggo ngrembug masalah Macau kang junket operator sing madhep casino rama layanan kamar menu. Patemon misale jek kanggo nekanaké sing pamaréntah Macau isih mbukak kanggo bisa kolaborasi karo junket operator lan salvaging VIP pasar. casino rama schitts creek karcis.