By arep daratan, Hard Rock bakal mung casino ing Borman Expressway, kang nyambung langsung menyang Chicago kidul pinggiran ing Illinois packer casino anyar ing sydney. Lan kanggo alesan sing apik paket slot kanggo garasi lawang. Gary yen ana liya-paling gedhe kutha ing Hoosier Negara paket macet ing mail slot. GARY, Ind casino paling cedhak kanggo fort atkinson wi. Pangeran iku nelpon ing kutha kanggo reimagine apa Gary bisa dadi casino paling cedhak kanggo fort lauderdale.