Genting wis sarujuk kanggo tuku Asli Game saka LeoVegas kanggo €15m ($16.7 m) ing free-utang basis casino paling cedhak kanggo forrest kutha arkansas. LeoVegas laporan iki bakal nyedhiyani wong bali saka luwih saka 100% ing dhewe investasi menyang Asli Game casino paling cedhak kanggo fort collins colorado. Ing ngumumake persetujuan, Genting mbatesi plans kanggo nggunakke Asli Game ing-klub streaming teknologi kanggo manggon casino ing kabeh internasional situs casino paling cedhak kanggo fort collins co.

Asli Game bakal terus kanggo operate independen nalika Genting ndhukung expansion. Jonas Delin, CEO lan Ngedegaken saka Asli Game, ngandika: "aku seneng banget Genting, karo luwih saka 50 taun saka pengalaman ing game lan hiburan, enggo bareng kita sesanti kanggo nenun online lan tanah adhedhasar casino lan wis milih kanggo nandur modal ing produk kita lan tim."Jeremy Taylor, Managing Director saka Genting Online, ngandika: "Kita sesanti kanggo mangsa pelanggan bakal bisa kanggo muter ing sembarang kita kasino ing donya, kayata Las Vegas, Bahama, utawa Singapore kanggo jeneng nanging sawetara, ing pengalaman immersive, saka piranti apa wae, saka sembarang website, 24/7."Karo teknologi nglereni-pinggiran lan inovatif kapabilitas produk, kita pitados Asli sing uga diselehake kanggo bantuan kita éling sing sesanti."Nalika hubungi kanggo komentar dening Gambling Njero, a LeoVegas juru ngandika: "Ing Q4 2018, kita miwiti review strategis saka LeoVentures lan kasil iki announced dina ing sade Asli Game $5 blackjack atlantic city 2021. Genting iku pas sampurna lan fantastic partner kanggo njupuk Asli Game kanggo tingkat sabanjuré."Genting duwe ngarsane global ing tanah adhedhasar casino kang menehi Asli Game platform kanggo tuwuh malah luwih cepet $5 tabel blackjack atlantic city. Genting duwe luwih saka 50 taun saka pengalaman ing game lan hiburan lan padha nuduhake Asli Game sesanti kanggo nenun online lan tanah adhedhasar casino." $5 000 ndhuwur dollar slot mesin.