Minangka Frank Zappa nekseni, "Ing panyiapan saka sistem tingkat, voluntary utawa digunakake, mbukak lawang kanggo telas arakan saka Kualitas Moral Kontrol Program adhedhasar 'Iku Tartamtu Kristen ora Kaya' .. carane kanggo menang amba ing penny slot. Iku hard ora kanggo mikir saka Kabeh Gambling Internet Pelaksanaane Tumindak nalika maca bagean Zappa kang mirengake opo sing nggambaraké PMRC kang usulan-usulan minangka "gerah-disusun piece saka tulisan kang gagal kanggo ngirim keuntungan wae nyata kanggo anak, infringes civil liberties saka wong-wong sing ora anak, lan prajanji kanggo njaga pengadilan sibuk kanggo taun dealing karo interpretasi lan pelaksanaane masalah gawan ing proposal desain." Nalika Yohanes 'Saos sokur marang Allah aku Negara Boy' Denver muncul kanggo nyekseni, paling saka nglumpuk politikus mbokmenawa wiwit sing Mr carane kanggo menang amba ing octagonia casino. Begjanipun, warna gang saka Amandemen-savvy musisi kawangun kanggo push bali marang iki overreaching wanita saka hak istimewa ora bisa login kanggo zynga poker. Waras ana kuwat ing sisih ora bisa login kanggo zynga poker iphone. Huzzah!Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Lan telu merata rousing cheers kanggo anti-gambling crusaders — ora mung ing Amerika, nanging ing kabeh negara-negara sing ngupaya kanggo ndhikte apa sing warga bisa ngomong utawa apa — sing saya usaha kanggo ngelingake masyarakat umum sing ana kabèh lotta apik najis nyenengake kanggo bakal padha, lan iku mung tau mouse klik adoh ora bisa pick munggah emas casino heist.