WSOP durung mbukak sing cocog manggon ing Rio lan Raja Casino sing tundhuk persetujuan peraturan. Ing ana statement, WSOP sing dicethakaké iku plans kanggo terus 2020 acara utama minangka sato kalebu online lan manggon poker game ora bisa ' t log menyang zynga poker. Saben juara domestik lan internasional WSOP "kelompok" bakal nampa hadiah dhuwit dhewe ora bisa login kanggo 888 poker. Swedia pro pamuter menang judhul kang kawitan pungkasan sasi, lan sadurungé iki minggu iki kang njupuk ngarep dibalèkaké $313,907 hadiah bebarengan karo kapindho Super YUTA$ judhul ora bisa sijine ram ing slot. Minangka asil saka COVID-19 pandemi kang nggawa lelungan watesan lan pancegahan safety, taun iki format wis arep dadi "unik", dicethakaké WSOP osage elm casino tulsa ok. Loro pemain paling apik saka saben acara bakal ketemu ing tanggal 30 desember kanggo final Kepala-Up Juara karo "Juara Njupuk Kabeh" hadiah saka $1 yuta, Acara Utama juara gelang, lan judhul 2020 Juara Donya osage casino kulon 36th street north tulsa. WSOP.com PA Urip Sabanjure ana WSOP digawe woro-woro ing 6 juli lan prajanji Doyle Brunson, kaping sepuluh pemenang WSOP gelang mbiwarakaken bilih piyambakipun plans kanggo melu ing WSOP mangsa iki ok usa. Sing massive tambah dibandhingake kanggo suwene rong taun minangka revenue 57% luwih dhuwur tinimbang VGT revenue digawe ing juni 2019 osage yuta dollar elm casino.