onami Game Inc, Amerika Serikat basis unit saka Jepang game lan hiburan konglomerat Konami Holdings Corp, ngandika sawijining Synkros casino sistem manajemen wis tergabung fitur-fitur anyar ing tangi saka Covid-19, lan saiki aturan "slot mesin reresik lan customer care solusi" osage elm casino tulsa ok. Perusahaan ngandika ing ana release penet iki fitur-fitur anyar wis pisanan wis dirilis ing juni.utomated sistem nglaporake kanggo pemicu game machine reresik lan sanitisation ing casino jubin wis ing kawigaten bubar amarga saka pandemi osage casino kulon 36th street north tulsa. Ing prakara minggu, perusahaan dikembangaké, dites, lan tugasaken sistem-dikirim solusi kanggo bantuan ngoptimalake slot mesin reresik antarane nggunakake, lan ana ing ora biaya kanggo Synkros pelanggan," ngandika perusahaan ok usa. "Iku bagéan saka Konami kang aktif efforts kanggo ngirim support migunani kanggo kesehatan, safety, lan recovery gagasan saka industri game operator." fitur manajemen-nganyari sistem sing customer tekan ing mesin slot bisa request, liwat pamuter nelusuri LCD tampilan, mesin bakal di resiki osage yuta dollar elm casino. Sawise pamuter wis rampung sing sesi, mesin bakal ngalih menyang otomatis "nunggu kanggo bakal sanitised" pesen osage yuta dollar elm casino tulsa ok. Iku uga bakal nampilake wektu perangko ngenali nalika pungkasan reresik wonten. carane kanggo muter poker kills aces.