Ing Greyhound Board of Great Britain (GBGB) wis announced sing, ing cahya saka coronavirus wabah, kabeh British greyhound racing bakal pindhah konco lawang carane kanggo muter poker online. Peraturan awak digawe kaputusan ing ngisor iki rembugan karo ahli veterinary lan wakil industri, uga njupuk menyang akun anyar saran saka Pemerintah UK lan Kesehatan Masyarakat Inggris telpon seluler slot mesin app. Tandha Manuk, Managing Director saka GBGB, ngandika: "Iki mesthi lan unprecedented kaping lan kita sakabehe prioritas tansah kawulo lan care saka greyhounds ing tengah olahraga kita."Kita uga katunggonan eling saka kesehatan lan seger saka wong-wong sing digandhengake karo Inggris greyhound racing lan mesthi kita luwih akeh tanggung jawab sosial kanggo bantuan nyilikake transmisi lan impact saka COVID-19."Ngukur iki bakal bantuan kanggo njogo kesejahteraan kita greyhounds dening njupuk sing, senadyan konco lawang, racing terus ngendi wae bisa ing tataran iki."Sadurungé iki minggu, Randox Kesehatan Grand National iki dibatalake sawise Jockey Club mutusaké iku "ora ana maneh cocok kanggo tataran acara."British Horseracing Panguwasa uga wis digawe kaputusan kanggo nundha kabeh British horseracing nganti pungkasan April. mobile poker app kanggo dhuwit nyata.