Taun ing munggah taun 7.3 persen direkam sakabèhé China kang dodolan lotre terus kanggo munggah ing 2016, miturut tokoh dirilis dening Ministry of Finance, kang nuduhake taun-taun munggah saka 7.3 persen kanggo RMB 394.6 milyar (US$57.5 milyar) casino rama wong-wong mursid lan wong-wong dosa.
Sales kawulo lotre wungu 2,5 persen kanggo RMB 206.5 milyar, nalika olahraga lotre sales wungu 13,1 persen kanggo RMB 188.2 milyar casino rama lelenggahan dina rata-rata konser. Kamentrian tokoh mbukak sing ing desember ana 7.2 persen tambah ing sakabèhé dodolan lotre, karo sales kawulo lotre kacarita ing RMB 19.98 milyar lan olahraga dodolan lotre iki RMB 16.6 milyar. Casino Online News Duweni Infopowa Infopowa warta iki pokok saka Casinomeister kang warta saka 2000 nganti 2019. Brian Cullingworth iki utama writer, kontributor, lan iki salah siji saka paling pinter wong aku wis tau dikenal melu ing casino online industri. Kita pisanan ketemu ing januari 2001 ing ÈS ing London ngendi aku diamati wong arep booth kanggo booth interviewing casino online, lunak, lan lisènsi ukum wakil casino rama jadwal acara. Brian ana uga akeh banget melu karo forum kita minangka "Jetset", wong iki melu minangka informal konsultan kanggo eCOGRA, ing OPA, lan ana pamuter pengacara sing dibantu kaetung aggrieved pemain karo sambungan menyang industri folks casino paling cedhak cedhak kula sing mbukak. Kang uga diterbitake "Casino Cautions" liwat Infopowa warta cukup kanggo sawetara taun casino paling cedhak cedhak kula ing louisiana. Iki bisa ditemokaké ing kita arsip warta.

Kang maringaken ing februari 2019 iki peteng dina kanggo kita casino paling cedhak cedhak kula mbukak. Kang bakal salawas-lawase bakal ora kejawab..