(Nasdaq: TSG; TSX: TSGI). PokerStars Manggon ngasilake kanggo Irish Ibukutha kanggo pitung poker-bek dina ONCHAN, Isle of Man – September 2017 – lintang Olahraga Wayne Bridge, Michael Duberry lan Stephen Hendry sing panggolekan sing poker skills kanggo test sabanjuré minggu ing PokerStars Festival Dublin lake havasu city casino anyar. Ing lintang-lintang olahraga lan Konnikova bakal pitted marang poker pecandu lan profesional saka sak donya, kalebu Tim PokerStars Pros Jake Cody lan Chris Moneymaker lan Tim Pro Online Fintan Tangan sing looking kanggo pratelan iki taun kang Dublin makutha saka polandia Kedadean Dzmitry Urbanovich lake havasu kutha ferry kanggo casino. Ing PokerStars Juara, PokerStars Festival lan PokerStars MEGASTACK poker demo merek pungkasanipun kagelar diduweni dening lintang-Lintang Group Inc. Informasi luwih ing PokerStars Juara, PokerStars Festival lan PokerStars MEGASTACK online sing kasedhiya ing www.pokerstarslive.com.

SAMUBARANG kang angel ELBOWS KARO lintang-LINTANG OLAHRAGA, POKERSTARS TIM PROS LAN liya-LIYANE Gabung lintang-lintang olahraga ing acara bakal rusia-Amérika writer lan ahli ilmu jiwa Maria Konnikova, sing muter poker kanggo taun minangka riset kanggo buku panutup poker piwulang sing bisa ditransfer kanggo saben dinten gesang. PITU POKER-BEK DINA acara bakal fitur inang saka turnamen kanggo pemain kanggo nglelebke untu menyang kalebu: acara bakal fitur inang saka turnamen kanggo pemain kanggo nglelebke untu menyang kalebu: • PokerStars MEGASTACK: September 25-27 – €170 – €50,000 dijamin (3x €1,100 Acara Utama kursi ditambahaké) • PokerStars Festival Acara Utama: 28 September – oktober 1 – €1,100 – €700,000 dijamin • PokerStars Piala: 29 September – oktober 1 – €330 • PokerStars Festival Dhuwur Roller: 30 September – oktober 1 – €2,200 bakal Ana macem-macem acara lan aktivitas adoh saka felt kalebu unmissable PokerStars Pemain Katelu, kang bakal dianakaké ing Kabupaten Hotel ing September 30 jeneng ala ing tangan poker. Bab PokerStars Manggon PokerStars Manggon ing ngarep kanggo kabeh PokerStars-disponsori acara urip lan cardrooms jeneng klompok gambling. Kanggo informasi luwih, hubungi: [email protected]. PokerStars Festival acara, disponsori dening PokerStars, utamané ngarang kanggo rekreasi pemain lan incorporate sawetara acara sadurunge bagean UK & Ireland Poker Demo, Prancis Poker Seri, italia Poker Demo, Estrellas, Eureka, Asia-Pasifik Poker Demo lan Amérika Latin Poker Demo jeneng limang jinis saka gambling. Lintang-lintang bakal saingan ing PokerStars Festival Dublin Acara Utama, kang janjinipun dadi salah siji saka paling gedhe Irish poker turnamen taun karo sawijining €700,000 hadiah kolam njamin lan €1,100 tuku-ing jeneng sembarang limang jinis saka gambling.