Ing 2016, MGM CEO Jim Murren opined resor terpadu ora bakal impact ing negara liyane kasino, minangka properti ora bakal fokus ing Maryland search gambling akeh, nanging metu-saka-negara pengunjung minangka ganhar moedas gratis ora poker brasil.
Horseshoe Baltimore, negara katelu-paling game earner sing lenggah cedhak kutha kang profesional stadion olahraga, ilang malah luwih sasi pungkasan ing syarat-syarat persentase parx casino poker kamar jam. Lan Hollywood Casino Perryville, Segara Ketinggalan Casino, lan Rocky Longkangan Casino Resort kabeh dikirim hasil pungkasan sasi. Ing sakwentoro, Cordish dituku toko mantan Hilton Taman Inn lan berubah iku Manggon Lofts Hotel. Dumunung mung menit njaba saka Ocean City, Casino ing Samudra Ketinggalan kacarita $3.9 yuta ing revenue game, kang 2.7 persen bump. Bisa terus ing Maryland Urip kang $200 yuta, 17-crita hotel menara sing bakal kurban 310 guestrooms, kang loro luwih saka MGM kang 308 kamar.

Samudra Ketinggalan, joint venture antarane Churchill Ketinggalan lan Saratoga Casino Holdings, loro uga-diadegaké jaran racetrack "racino" operator, lagi nglakoni expansion kanggo incorporate game tabel, tambahan slot, restaurant anyar, lan ruangan udud lan game patio. Maryland Manggon, kang dianakaké judhul Maryland kang paling sugeh casino sadurunge MGM teka numpak taun kepungkur sasi iki, kui $43.4 yuta ing revenue parx casino nomer telpon ing pennsylvania.
Rocky Longkangan, casino dumunung ing lor-kulon Maryland cedhak Pennsylvania wewatesan, ditarik ing $4.1 yuta, lan 8.4 persen gain ing November 2016. Karo MGM klebu, sakabèhé casino menang ngrambah $130.5 yuta parx casino poker nomer telpon.
Iku tandha wektu kapitu ing 2017 sing MGM property eclipsed $50 yuta batesan parx casino poker dhuwur tangan promosi.