Sing bakal ngidini sembarang kaputusan kanggo mindhah maju lan ngidini sportsbooks kanggo release sing aplikasi kanggo njupuk panggonan ing staff tingkat, dheweke ngandika. Casino anyar wis dijadwal kanggo mbukak ing desember 2020. parx casino poker ala ngalahake. Iku bakal sak wentoro ajang, minangka tanah adhedhasar casino saiki ing construction disetel kanggo mbukak ing desember. Nanging kita ana ing posisi apik banget kanggo nindakake cepet poros kanggo mobile" Lane ngandika. 4Prancis Dilat Casino, Sept parx casino poker kamar urip. "Mesthi, operator fokus ing toko sapunika. Sanalika sawise voting, IGC Direktur Eksekutif Sara Gonso Tait announced kawitan limang sportsbooks disetujoni kanggo mbukak, uga minangka wiwitan tanggal. Ing IGC ora ing posisi kanggo ngleksanakake watesan utawa privasi tanpa alesan apik," dheweke ngandika. Ing peraturan uga njupuk menyang wawasan seluler olahraga totoan, Tait ngandika nalika bakal sydney casino mbukak. "Kita lagi ora arep kanggo nindakake toko," Yohanes Keeler, wakil presiden lan umum counsel saka Tontonan Hiburan, ngandika nalika bakal tachi casino mbukak.