Iku isih ora cetho apa Kelompok kang lemari klambi anyar bakal lan ngendi kang bakal arep ing 'pelancong'.22-taun-lawas iki dipenjara ing Detroit ngarep ing Burlingame cedhak Linwood, miturut FBI juru Jill Washburn nalika bakal sydney casino mbukak. FBI wis dikenali wong minangka 22-taun-lawas David Lanell Kelompok, miturut WXYZ Detroit nalika bakal tachi casino mbukak. Ing kabar bab Greektown Casino, buruh saka iku bebarengan karo MGM Grand Detroit lan Motor City ngratifikasi anyar kontrak limang taun ing Sunday, sawise sasi saka rumit rembugan nalika bakal tachi palace mbukak casino. Isih ora cetho apa mimpin penyidik kanggo Kelompok, utawa yen ana dipunginaaken dening mobil wojo perusahaan nalika bakal table mountain casino mbukak. Panjenenganipun wis durung bisa arraigned gambling umur ing saben negara.