Lan sing tuntutan hukum ing alleges sing Encore Boston Pelabuhan wis nerak hukum negara dening kopling 6:5 mbayari karo "aturan tradisional sing uga sarujuk kanggo omah." Iku dadi ing kanggo laporan sing miturut tuntutan hukum, iku dibutuhake sing luwih murah mbayari game iki bisa diputer karo siji utawa loro geladhak, tinimbang tradisional enem wolung gambling umur ing negara sing beda-beda.
Miturut lapuran media lokal, ing Thursday patemon Massachusetts Game Komisi, foto saka game tabel ing casino padha dikirim ngakoni sing padha (tabel) sing cetha ditandhani gegayutan rintangan (6:5) kang mbayar, nanging, jeksa agung Yosua Garick, sing diajukake miturut ketoke ora percoyo lan bakal mindhah nerusake. "ora Ana cara, wangun, utawa wangun sing customer wae ora njupuk persis apa padha kudu njaluk lan nor ana kesempatan wae ing pungkasan taun kanggo unclaimed dhuwit kanggo teka bali kanggo properti." "Ing claims ing tuntutan hukum sing palsu lan unfounded," ditambahaké DeSalvio, minangka kacarita dening penerjemah news gambling umur ing saben negara.

Garick ing juli 15, minangka kacarita dening WHDH 7News gambling umur ing hollywood fl. Casino pejabat kabaripun ngandika sing padha bakal nimbang opsi kanggo nggawe luwih trep receh pangentasan. "ora ana cara, wangun, utawa wangun sing customer wae ora njupuk persis apa padha kudu njaluk" Apa sing RINTANGAN: Ing tradisional game blackjack, "alam" utawa blackjack kebayar 3 2, dadi yen sampeyan nang $10 ngene nggawe $5 ing menang babak lan bakal mbayar $15, déné game mbayar 6 5 mung kebayar $12 ing padha $10 nang, salajengipun nambah house edge saka 0.15% 1,45% gambling umur ing iowa kasino.
Garick, agung sing ngajokaké tuntutan hukum ing Monday, kabaripun marang 7News sing tenan niat kanggo "kanthi mundhakaken masalah kanggo ngadili." Miturut claims kahanan ora ketemu: ana laporan informs sing aturan negara ngidini ngisor 6:5 mbayari ing kasino, nanging mung nalika kahanan liyane sing ketemu. "Kita arep nggawe manawa kita review prakara nyedhaki, objectively lan transparente," ngandika Judd-Stein, miturut WBZ-Saluran TV 4 Warta casino pelindhung metu saka charleston sc.