Loro Tabcorp lan Tatts hailed TUMINDAK kang kaputusan nalika CrownBet juru wicoro ngandika iku bakal maneh TUMINDAK kang paling anyar kaputusan sadurunge considering opsi sawijining.

Njupuk menyang akun dijadwal Tatts patemon shareholders, Supreme Pengadilan pangrungon ing desember 4, lan jendhela kanggo mréntahaké, pengamat sing matur sing dados setunggal bakal telat menyang taun sabanjuré casino pelindhung cedhak jacksonville fl. US$8,8 milyar pernikahan saka Australia totoan perusahaan Tabcorp holdings lan Tatts Klompok bali ing meja – sanajan iku bakal telat menyang taun sabanjuré. TUMINDAK kang kaputusan bakal bisa diterbitake dening Kaadilan Yohanes Middleton iki ana casino pelindhung cedhak savannah ga.
Pengamat njupuk sing minangka petunjuk sing November 30 patemon bisa uga kudu diundur carane kowe nggunakake dadu ing poker. Tatts ngandika ing statement sing tenan bisa uga kudu dibutuhake kanggo jeksa agung bisa ngetokake informasi tambahan kanggo kang nyekel saham sadurunge padha milih ing takeover carane kowe nggunakake black jack bitumen gendheng felt adesif.
Iku bakal ngelingi sing Tabcorp-Tatts setunggal nandhang pikantuk utama sawise Australian Federal Pengadilan ayating usulan saka ACCC kanggo mblokir uni lan dhawuh sing proposal bakal dikirim maneh menyang TUMINDAK carane kowe nggunakake mesin slot.