Iki sasi setengah taun IPO wis salah siji saka tembung ing lambé saka akeh gambling perusahaan sing looking ing dadi perusahaan umum kanggo mundhakaken dhuwit liyane ing finance carane kowe nggunakake poker dadu. Iku katon minangka sanadyan Harrah kang plans kanggo IPO wis sing pungkasan hurrah yen dina warta tindakan kanggo pindhah dening carane kowe nggunakake black jack felt adesif.

A statement diwenehi dening perusahaan sadurungé dina maca: "Harrah Hiburan, Inc.announced dina sing ora nggayuh sawijining dhisikan aturan umum saka simpenan umum ing wektu iki amarga kahanan pasar." IPO iki samesthine kanggo mundhakaken watara $500million kanggo donya kang paling gedhé casino operator lan sumber ngerti sing perusahaan panginten padha wis rego piyambak banget highly lan ora bakal wis katon cukup saka bali carane kowe nggunakake poker kripik. Mung rong dina kepungkur CEO Gary Loveman marang intine ing G2E konferensi ing Vegas, seeming kanggo suggest support kanggo angger-angger gambling online ing AMERIKA serikat chip biru casino dining michigan ing kutha. Apa iki wis apa-apa kanggo nindakake karo gagal saka IPO ora cetho nanging kanggo grup sing kabaripun utang-ditunggangi, gambling online angger-angger bakal nggawe investasi ing tenan lan kabeh luwih atraktif rencana chip biru casino hiburan jadwal. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre chip biru casino hiburan rocks lounge.