ustralia basis mesin slot edo Bangsawan Luang Ltd ngenalaken wilayah tema sawijining booth ing taun iki kang edition saka casino industri nuduhake perdagangan Global Game Expo (G2E) Asia, ing bid kanggo nurun casino lantai. We wanted kanggo menehi pelanggan potensial pangerten luwih saka bisa konfigurasi kita lemantun lan game ing casino lantai," ngandika Miguel Choi (digambarke), Bangsawan kang regional marketing manager kanggo Asia Pasifik.ristocrat kang ngadeg ing G2E Asia 2018 klebu papat wilayah darmabakti: a "5 Naga" zona; a-pasar massa game wilayah; watesan dhuwur kamar; lan inovasi kamar chip biru casino dining michigan ing kutha. Sampeyan perlu kanggo njaga lan ningkatake ngenalke liyane judhul kanggo ndhukung populer link produk," nyatet Pak Choi chip biru casino hiburan jadwal.
"Sawetara saka produk iki performing banget uga ing massa-babagan pasar ing Macau," kang ditambahake. Wilayah iki nuduhake carane operator bisa ngatur dhuwur-watesan wilayah, nargetake ing VIP sawijining pelanggan chip biru casino hiburan rocks lounge. Slot ngidini kanggo denominations nganti HKD1,000 [US$127]," ngendikane Pak Choi.ne kuwi produk iki sudhut mlengkung-monitor kabinèt diarani "Semangat", kang page ditampilake ing Amerika Serikat, ing ngendi iku saiki arep liwat persetujuan perlu, ngendikane Pak Choi chip biru casino craps meja.
Iki kabinèt wis dipameraken ing U foto du casino de paris. lan iki banget uga ditampa, nanging page kita kudu kanggo njaluk sawetara saran sadurunge nggawa iku kanggo Asia," diterangno Pak Choi foto saka hard rock casino atlantic city. "We need kanggo ngerti carane nyaman padha karo tombol virtual kelompok lan apa jenis isi bakal padha kaya kanggo duwe ing kabinèt kene ing Asia," kang ditambahake. foto winstar donya casino.