Operator Pantun Daya wis announced taun-taun klompok net tambah revenue saka 26% kanggo periode saka 1 januari 11 Mei, ing dina sing padha iku iki dikonfirmasi sing ketua Nigel Northridge kanggo langkah mudhun minangka ketua ing 30 June. Net revenue saka Pantun Daya online operasi wungu 31%, kang ditulung dening 41% undhak-undhakan ing online sportsbook revenue net, lan revenue net saka sawijining operasi Australia apik dening 43% foto crown casino melbourne. Grup sportsbook revenue net tindak nganti 28%, nalika grup sportsbook jumlah staked minggah 21% foto ireng jack bouvier.
Northridge bakal ninggalake posisi kang wis dianakaké wiwit 2009, peran piyambakipun lajeng dipunpromosikaken dhateng sawise porsi minangka direktur non-eksekutif saka 2003 foto abang panas poker tetanduran. Gary McGann, sing dipunangkat minangka direktur non-eksekutif in November, wis dikonfirmasi minangka Northridge panggantos foto needed kanggo casino heist. McGann wis njabat minangka CEO klompok saka-kertas adhedhasar packaging panyedhiya Smurfit Kappa wiwit 2002 witcher 3 liyane potion slot mod. Northridge ngandika ing release penet: "aku bakal kaya kanggo ngumumke sing aku bakal ngadeg mudhun minangka ketua lan minangka direktur non-eksekutif Pantun Daya plc ing mburi setengah pisanan, saiki sing janjian lan transisi kanggo CEO anyar wis rampung lan aku wis rampung loro telu-taun-syarat minangka ketua witcher 3 luwih consumable slot. "Aku bungah kanggo ngumumke sing Gary McGann, sing gabungan papan pungkasan taun minangka direktur non-eksekutif, wis sarujuk kanggo nganggep kirim ketua nalika aku langkah mudhun. Iku wis penggalihipun dhumateng kanggo duwe kagungan kesempatan kanggo ngawula ing papan liwat 11 taun kepungkur.".