Karo dhaftar panjarwa operator nampa persetujuan kanggo online lisènsi ing Nevada akeh lan akeh dening dina, loro liyane Las Vegas kasino wis di buwang sing jeneng menyang campuran, pakaryan babagan penyimpanan file dhewe aplikasi kanggo lisensi kanggo operate online games ing negara. Wigati nampa lisensi kanggo kurban online poker ing Nevada wis dadi dhewe lomba penyelundupan karo liyane lan liyane perusahaan nampa pamilike persetujuan ing sasi kepungkur piyambak harrah kang lor kansas city poker kamar. Saiki, Hard Rock Hotel and Casino lan Bandha Pulo sing gabung karo partai pangarep-arep nampa lampu ijo saka Nevada Game Komisi toby keith hard rock casino tulsa.
Minangka salah siji saka luwih misuwur tujuan ngendi wae ing Las Vegas Strip, Hard Rock Hotel aplikasi ora kabeh sing ngagetne ngelingi sing cantik akeh everybody watara iku wis salah siji diajukake aplikasi utawa wis ditampa dhewe persetujuan ing nunggu kanggo introduksi saka legalized online gambling ing negara. Minangka bagean saka aplikasi sing, loro Hard Rock lan Langkawi bakal takon kanggo nihan metu $500,000 ragad aplikasi, padha apa kabeh wong-wong sing nglajengake wong-wong mau durung toby keith restaurant winstar casino. Nalika ana ora katon dadi sembarang potensial snags sing bakal nyegah loro kasino saka nampa dhewe lisensi, sembarang lan kabeh ngukur kang dijupuk dening Nevada Game Komisi kanggo mesthekake yen loro perusahaan ing munggah-lan-up. Ngirim Hard Rock lan Bandha Pulo loro-lorone bakal diwenehake lisensi kanggo operate online games ing Nevada, padha dadi 13 lan 14 perusahaan kanggo nampa persetujuan.

Saiki, 12 perusahaan wis nampa lisensi sing. Iki kalebu: Boyd Game, Nugget Golden, Fertitta Interaktif, WMS Game Inc., Amérika Casino & Hiburan Sifat, Acak Master, Internasional Game Teknologi, Kidul Titik Poker, Rojo Interaktif, Bally Teknologi, Global Awis Akses toby keith bar ing harrah kang casino. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre apa ora blackjack oak wit katon kaya.