Lui Che-Woo dibangun rejeki ing kasino, nanging saiki Galaxy Hiburan ketua totoan ing sukan anyar: tema parks. Ing interview with Bloomberg Bisnis, billionaire casino magnate ngandika next rong fase kanggo kang perusahaan Galaxy Macau project bakal kalebu "soko khusus lan dhuwur-tech," soko sing bisa saingan film Avatar.
Lui marang kabar stopkontak: "Saiki sampeyan wis weruh sing kabeh iki tema parks kabeh duwe macem-macem khusus gagasan. Supaya kita lagi mikir carane kanggo saingan marang wong-wong mau." The Walt Disney Co.iku pesawat kanggo mbukak page sawijining taman ing Shanghai ing juni afrika casino ora bonus simpenan kode. Taman tema kabaripun biaya $5.5 milyar, lan karcis kanggo park bakal diregani ing bab 20 persen luwih murah tinimbang sawijining Hong Kong pasangan offre d'emploi geant casino kagiatan ferrand. Lui, nanging, clarified sing Galaxy dhewe taman tema "bakal dadi luwih cilik nanging unik," dibandhingake kanggo Disney parks offre d'emploi casino mondorf les bains.
Galaxy push kanggo wong liyane kulawarga-oriented resor terpadu teka di kupeng dharatan China kang kampanye marang korupsi lan korupsi, utamané ing Macau, ngendi akeh Cina rollers dhuwur teka kanggo muter. Pungkasan taun pungkasan, Melco Makutha Hiburan kabuka Hollywood-tema casino, Studio Kutha—operator casino jawaban kanggo Presiden a, B Jinping kang telpon kanggo kutha negara kanggo diversify saka gambling offre d'emploi geant casino aix en provence. Analysts, kangge, dipun tampi ing idea saka tema parks ing Macau district kasino wétan chicago indiana.

Uni Game analyst Grant Govertsen ngandika: "ana misale jek dadi insatiable dikarepake kanggo tema parks (lan tema hiburan) ing China, kang ngirim wekasanipun asil ing tambah ngartekno pasar massa mlaku lalu lintas kanggo Galaxy." Kajaba iku, tema park uga "kir luwih kothak" amarga iku tegese Macau wis diversifying sawijining hiburan kurban, lan iki, miturut Govertsen, "bakal viewed banget positif saka pemerintah perspektif." "Nalika pembangunan saka Galaxy tema park bakal njupuk sawetara taun, iku mendukung kita yakin sing wis digawe loro Sands China lan Galaxy Hiburan kita njupuk ndhuwur diwenehi kita yakin sing cara paling apik kanggo muter Macau, china iku liwat pasar massa cahya," ing analyst ngandika ing cathetan district kasino wétan chicago illinois. "Pembangunan taman tema bakal, ing tampilan kita, nggawe efek cluster ing sisih kulon saka Malaysia sing ngirim asil ing tambah pasar massa wallet bareng kanggo situs iki." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre district kasino wétan ing chicago.