Italia kang Andrea Dato ngalahaken ndhuwur inggris pro ing epic kepala munggah 144 pemain, antarane wong-wong mau akeh saka Eropah jeneng amba ing online lan manggon turnamen game, padha ing Venice minggu iki ing bid kanggo njupuk ngarep hadiah utama ing Gioco Digitale Donya Poker Demo Venice Karnaval district kasino wétan chicago jobs. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] district kasino wétan chicago indiana nomer telpon. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 2510 kulon casino dalan everett wa. Antarane wong-wong ndhaptar iki mentas mlebu Everest Poker pro lan paling sukses inggris pamuter, Sam Trickett (waca sadurungé InfoPowa laporan), bebarengan karo mantan WPT champions kaya Roberto Romanello (Bratislava); Giacomo Fundaro (Mazagan) lan Vladimir Bozinovic (Baden).
Kamenangan punika Dato katelu enem-tokoh karir menang – wong wis ing 2011 lan 2013 WSOP manggon tourneys 257 blackjack pluru for sale. Sing netepake, allied owahan kanggo skill lan disiplin, rauh nuduhake minangka italia hammered adoh ing Englishman kang mimpin ing galak – sawetara bakal ngomong epic – up-lan-mudhun perjuangan kanggo hadiah ndhuwur. Trickett kapandeng disetel kanggo ngresiki munggah kaya kang ngilangi Vojvoda lan banjur Saeiva lan nyetel kepala munggah karo experienced italia pro Andrea Dato, muter kang katelu WPT Venice final meja lan ditemtokake kanggo njupuk penghargaan wektu iki senadyan Trickett kang 3 1 kauntungan ing wiwitan 253 poker hill rd underhill vt. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara 253 poker hill road underhill vermont.