Ing kajaba iku kanggo aset wungu saka IPO, Stasiun ngandika iku bakal dana isih imbangan kanggo ndarbeni Fertitta Hiburan liwat tambahan tukang kredit. Saka "sugih njaluk sugih" file, billionaires Lorenzo lan Frank Fertitta III, putra saka Stasiun Kasino ngedegaken Frank Fertitta, sing disetel kanggo nampa substansial paydays yen IPO gerakane ahead jeneng utomo par mois poker. Ing ngisor iki 14-taun mbukak ing NYSE, perusahaan diajukake kanggo Bab 11 bangkrut ing taun 2009, kasebut $6.5 milyar ing utang marang $5.7 milyar ing aset jeneng poker tangan texas holdem. Stasiun Kasino wis ora ngandika apa iku bakal nguber ing New York Simpenan Exchange (NYSE) utawa NASDAQ, nanging preduli saka platform, iku tetep bakal katon apa investor bakal budge ing tuku menyang gambling konglomerat kanggo kaloro wektu.
Dina iki, loro-kontrol 58 persen saka organisasi. "Nomer enggo bareng kanggo dadi ana lan sawetara rega kanggo ngajokaken aturan durung ditemtokake," Stasiun Eksekutif VP Marc Falcone ngandika ing statement jeneng utama par heure poker online. Frank Fertitta, Jr jeneng utomo bisa au poker.