Bali ing januari, MGM padha katon Digital, perusahaan lunak ing blockchain papan, wis diajukake laporan kanggo Australia Senat rincian kapabilitas saka Bitcoin SV iku jake 58 casino mbukak. Ing panggenan liya ing Amerika Serikat, suku situs ing Oregon, Washington, California, North Carolina, New York lan Florida uga looking kanggo mbukak lawang iku jake 58 casino mbukak dina iki. Butler luwih nyatet: "aku duwe suku pinituwa sing aku ngangap bab negara bosok 2 1 outpost slot. Dadi, padha ora kaiket dening hukum negara." Ing sisih ngelawan saka Amerika Serikat, ing California, Gubernur Gavin Raja wis dijupuk pendekatan beda negara colorado online gambling. Ngarahake jeksa agung bisa ngetokake kanggo pemimpin negara kang suku, Raja sanget suku kanggo koordinasi sing plans kanggo reopening karo negara rencana negara baris casino oelrichs sd. Ing tangan liyane 316 situs tetep ditutup ana casino ing harrisburg pa. Di kupeng sing ngukur sing panginstalan online nyaring sistem ana casino ing hard rock cancun.