ottery peralatan lan manajemen spesialis GTech SpA on Monday announced sing High Pengadilan saka Inggris lan Wales wis ditanggepi supaya sarujuk completion saka dados setunggal "lan menyang" Internasional Game Teknologi Plc baris negara klub lan casino south dakota.

Tech wis éntuk Nevada-based slot machine produsèn Internasional Game Teknologi (IGT) kanggo wawasan total US$6.4-milyar negara california departemen kehakiman biro saka gambling kontrol. Digabungake perusahaan bakal branded minangka IGT, Italia basis GTech ngandika ing februari ana casino ing hawaii.
GTech bakal nggawe woro-woro minangka kanggo kepuasan utawa perubahan perjanjian kuwi kahanan perintis sakcepete lan, ing acara wae, dening wektu ing italia Simpenan ijol-Ijolan mbukak ing April 1, 2015," perusahaan ngandika.arlier sasi iki, GTech dilapurake luwih akeh mundhut kanggo waktu papat 2014 "utamané gara-gara" kanggo biaya disualekno saka IGT. ana casino ing hilton head.