Policymakers ing persemakmuran milih ing 2011 kanggo ngidini casino game ana.

Adhedhasar tokoh, MGM Springfield lan Encore Boston Pelabuhan wis nyumbang kanggo kira-kira 20 persen saka employment anyar peran digawe ing negara liwat taun kepungkur. Ana kamungkinan saka siji liyane casino bukaan ing negara lan tambahan game kesempatan employment ana casino ing hilton head.
Ing tumit saka Encore Boston Pelabuhan kang bukak, Massachusetts Game Komisi (MGC) maneh ngelingi saéngga game ajang ing apa dikenal minangka "Wilayah C," Kidul-wétan bagéan saka Massachusetts ana casino ing hard rock cabo. Dina iki, ana telung game situs ing negara – Plainridge Park Casino (PPC), slot-mung ajang, MGM Springfield, lan Encore Boston Pelabuhan ragnarok m mbukak otomatis skill slot.

Massachusetts kasino bisa duweni potensi nggawe proyek liyane ragnarok seluler otomatis serangan slot. Encore Boston kang Pelabuhan wis samesthine kanggo duwe cedhak 6,000 permanen peran nalika ajang kanthi ramped munggah ragnarok m wektu roulette nggoleki. Casino operator, kalebu Wynn Resorts, lagi diputer peran saya penting ing nggawe proyek ing Massachusetts, ngewangi supaya persemakmuran kang tingkat pengangguran ing antarane bangsa kang paling.

Contone, proyek boards, kayata Pancen, nunjukaké Penn kang PPC saiki wis saklawasé rong rolas mbukak posisi lan scuffling MGM Springfield wis slewing saka peran iku looking kanggo isi, banget ragnarok m mbukak kunci otomatis skill slot.