ustralia-kadhaptar operator casino Donaco International Ltd ngandika iku wis ngarahake kanggo njaga sawijining awis tingkat diobong ing antarane US$800,000 lan US$900,000 sasi, di kupeng a slump ing bisnis related karo Covid-19. eanwhile, Paul Arbuckle kanggo langkah mudhun minangka perusahaan eksekutif ing selasa (4 agustus), miturut padha pakaryan babagan penyimpanan file nggawe dhuwit saka casino bonus. Donaco wis ngandika ing awal juni sing metu CEO Pak Arbuckle bakal tetep ing kirim ing "sasi-kanggo-sasi" basis ngluwihi originally ngrancang juni departure, ing supaya kanggo bantuan tenan nggawe "gamelan transisi" kanggo CEO anyar nggawe dhuwit saka gambling online.
CEO proses recruitment aktif," tenan ngandika ing sawijining pakaryan babagan penyimpanan file anyar paling uk casino online camping. "Papan wis diwawancarai nomer kualitas calon," lan wong-wong padha "saiki ing wawasan," kang ditambahake.onaco ngandika iku direkam revenue seprapat saka AUD0.9 yuta (US$642,000) ing telung sasi rampung 30 juni, dibandhingake kanggo AUD20.3 yuta ing sadurungé taun wektu paling uk online casino bonus. Pangentukan klompok sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisation (EBITDA) padha negatif dening AUD3.0 yuta dibandhingake kanggo kang positif dening AUD4.8 yuta taun sadurungé paling uk online casino bonus. Juni waktu ana ngartekno dampak dening serangn saka Covid-19 lan asil watesan ing casino operasi lan wewatesan nutup," tenan ngandika.onaco nganggo casino hotel ing situs Indochina: Star Vegas Resort Club (digambarke ing gambar foto) ing Poipet ing Kamboja kang wewatesan karo Thailand; lan Aristo Hotel Internasional lan sawijining digandhengake casino ing Lao Cai ing Vietnam kang wewatesan karo China.

Senadyan Aristo gadhah resmi dibuka manèh, casino wis operasi ing winates basis, minangka tapel wates karo China, ing ngendi sing paling saka Aristo kang nglindungi asal saka tetep ditutup," ngandika tenan.onaco bilih, "ing nanggepi kegiatan sadhu" ing Aristo, manajemen wis dipun ginakaken nomer saka biaya-nyimpen ngukur kalebu "abang ing total staff headcount lan deferring macem-macem ibukutha sah proyèk".onaco nyatakake sing, senadyan tantangan nuduhke dening Covid-19, a "nomer acara positif" related kanggo manajemen perusahaan wis dumadi ing telung sasi juni 30, kalebu utang ngrambah karo Thai vendor sing wis didol Star Vegas kanggo perusahaan. Wong-wong saiki wis tambah saham ing Donaco. carane kanggo muter blackjack ing casino.