Macau kang sakabèhé revenue game reged ing Maret weruh bisnis ing kutha gambling njupuk ing MOP 31,3 milyar– $3.9 milyar adhedhasar saiki tukar – ing game reged pangentukan, lan srengenge katon padhang dandan saka 25.4 persen saka tokoh iku entuk ing sasi pungkasan taun sing padha. Shouldering paling sing pangentukan Macau kang VIP casino pasar, kang, miturut cathetan riset ditanggepi dening Wells Fargo Securities, kasedhiya MOP21.8 milyar Macau kang reged revenue pangentukan ing Maret. Adhedhasar tukar saiki, nomer sing equates kanggo $2.7 milyar kabeh $3.9 milyar aliran awis, kang sethitik ing 70 persen saka total reged revenue pangentukan ragnarok seluler otomatis serangan slot. Yen sampeyan lagi VIP pasar bisa akun luwih saka loro-thirds saka game reged bathi ing sasi diwenehi, kita ' d ngomong sing cantik nyengsemaken ngusungi, siji sing digawe merata nyengsemaken dening kasunyatan sing Maret dadi sasi kapisan ing taun sing dilapurake wutah pindho digit ing VIP casino reged bathi. Wells Fargo analyst Cameron McKnight uga wrote ing riset wigati sing taun-taun bandingaken ing Macau kang VIP pasar weruh rollers dhuwur nambah sawijining kira-kira pasar terus tingkat 3.11 persen, lan asil dandan saka 2.79 persen tingkat sing dilapurake ing Maret taun pungkasan ragnarok m wektu roulette nggoleki.
Nanging kabeh positif mencorong nomer bisa njupuk mejet ing sasi teka ngirim ngedeni saka SJM Holdings eksekutif Ambrose Supaya teka menyang fruition gegayutan wabah H7N9 virus sing wis plagued dharatan China ing anyar minggu ragnarok m mbukak kunci otomatis skill slot. Kesehatan Chinese perwira wis nyoba kanggo downplay virus' potensial efek ing game Macau pasar, njupuk sing iku isih cara dawa adoh saka ngengingi Macau shores. Kabeh sing kang ngandika, iku penting kanggo mbayar manungsa waé sing cedhak carane Macau kang reged gambling revenue ora ing April sasi sawise iku pecah dhuwur ngrekam gula creek casino proyek lowongan. Karo kuwi kuwat sasi ing mburi-view mirror, carane sukses encore bakal umumé bakal nemtokake carane akeh rollers dhuwur ing VIP gamblers kumpul kanggo gambling kutha di kupeng ngedeni saka H7N9 virus nyebar luwih lan luwih gula creek casino hinton oklahoma. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.