Cina crypto tenan wis kejiret ire saka akeh junket operator sawise ngumumake sing digital sawijining receh bisa digunakake kanggo transaksi kasino ing Macau gula creek casino inn lan suites. Tech tenan Lantai Digital Aplikasi Technology Co Ltd mentas dibukak sawijining mestine cryptocurrency sadurunge media lokal, nyatakake yen digital itungan wis didhukung dening sawetara Macau VIP gambling promotor.

Dadi metu, Lantai pratelan iki apa-apa nanging warta palsu gula creek casino nomer telpon. Sawetara Macau basis junket operator—Suncity Group, Tak Chun Group, Meg-Star Group, Guangdong Group lan David Klompok—langsung ditanggepi a rebuttal sawise Lantai woro-woro, matur sing padha ora seneng karo carane merek sing wis nyeret menyang bukak saka Cina perusahaan koin, miturut GGRAsia laporan gula creek casino hinton ok konser. Sawetara promotor sing planning kanggo seret Lantai kanggo pengadilan kanggo nggunakake ora sah saka jeneng perdagangan lan logo perusahaan kanggo tujuan marketing utawa promosi, miturut kabar stopkontak. Sawise teken flak saka gambling operator, Lantai ngakoni sing iku "wis tau ngrambah perjanjian kerjasama ing wangun wae karo Macau kang game perusahaan." Cina tenan ditambahaké sing sawijining "langganan saka cryptocurrency; sawijining bukak kegiatan, dagang lan aplikasi" wis ora ana hubungan karo game perusahaan gula creek casino mma gelut. Nanging Lantai bilih dagang saka sawijining cryptocurrency bakal terus argumentative topik essay ing gambling. "Kita bakal kaya kanggo nyebut kita jero njaluk ngapura kanggo kena pengaruh game perusahaan, lan cumadhang kanggo metokake wae losses dianggo kuwi," Lantai Digital Aplikasi Teknologi ngandika ing statement dikirim ing website bantahan lan marang gambling. Macau kang Pengadilan polisi sing kabaripun looking rapet ing cilik kanggo nemtokake apa Lantai nerak hukum sembarang.

Supaya adoh, Pengadilan Polisi juru Lei Hon Nei ngandika padha duwe durung kanggo nampa siji complaint marang Lantai bantahan lan marang gambling iklan. Ing tangan liyane, ing Babakan dhuwit Panguwasa saka Macau reiterated sawijining warning on Wednesday sing residents "kudu ati-ati bab sembarang frauds sing uga ana utawa karo kamungkinan saka kang eksploitasi kanggo laku saka sembarang pidana kegiatan, wiwit virtual itungan punika 'virtual komoditas', sing, iku ora legal itungan utawa instrument financial." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.