acau kang Pengadilan Polisi announced on Monday penahanan 34 wong kanggo miturut omongane uwong sing keterlibatan ing silihan-sharking klompok nargetake gamblers ing kutha bantahan lan marang gambling iklan. Miturut lapuran media lokal kasebut Pengadilan Polisi, jumlah principal kanthi jumlah ongko disilihaké ana luwih saka HKD60 yuta (US$7.7 yuta), nglibatno ing paling 80 korban.uring searches sangang omah apartemen watara Macau ing Sunday, polisi ketemu HKD1.70 yuta ing awis, lan informasi babagan miturut omongane uwong silihan, kalebu kuitansi.uring ing setengah pisanan taun iki, polisi direkam total 254 game-related kasus seng di tuduh usury – kabeh kredit dhuwit lan umum dikenal minangka silihan-sharking bonus poker online senza celengan. Ing tally dituduhake 38-tambah persen nalika dibandhingake sadurunge-taun periode.acau kang Pengadilan Polisi announced ing juni penahanan 113 wong-wong dinuga melu ing long-wektu silihan-sharking operasi diangkah ing wong gambling ing kutha kang kasino bonus online poker ora simpenan. Perwira polisi diterangake ing wektu pelaksanaane tumindak minangka paling gedhé nomer penangkepan ing Macao Khusus Administrative Region kanggo cilik siji, wiwit saka handover saka portugis administrasi ing taun 1999. poker bonus sans depot 2021.