Sajrone pangrungon, Dunbar ngandika "Bakal (arcades) bakal beku forevermore kanggo maksud apa produk anyar amarga padha operate ing mesin slot kewajiban?Bakal padha duwe kanggo pindhah menyang statewide inisiatif amarga padha arep anyar arcade game?Iku njupuk adoh saka kabeh sing wis kanggo sasi 150 taun overturning kabeh perintis lan matur yen sampeyan arep maneh, sampeyan kudu duwe amandemen sah miturut ukum." Kaadilan Charles Canady lan Kaadilan Barbara Pariente nyatakake nalika sawetara wong sing pracaya pangadilan kang peran ing kasus saiki iku kanggo milih ing manfaat saka proposal, peran sing saiki iki mung kanggo nggawe manawa kertu suoro judhul lan ringkesan kanthi cetha nggambarake ngajokaken amandemen. sugih palms casino giliran free ora simpenan. Pengadilan wis kanggo nggawe keputusan apa gambling operator bisa nambah mesin slot yen padha gain persetujuan kabupaten pamilih lan ora ngenteni ing disetujoni saka pamilihan. Florida Supreme Pengadilan dideleng proposal ing November 2 sing katon kanggo mbenake konstitusi lan menehi pamilih ing negara tengen kanggo kontrol wutah saka casino game ireng panggonan ing jack russell.

Dunbar iki uga ngangap yen proposal bakal disetujoni, iku bisa dadi retroactively applied lan babras pari-mutuels sing wis ditampa persetujuan kanggo nganggo mesin slot ireng minterake lan jack pine. Ing 'Pinilih Kontrol saka Gambling ing Florida' bakal mbusak nggawe kaputusan saka legislatif ing negara lan pejabat kabupaten lan panggonan panguwasa ing tangan saka pamilih ireng minterake vs jack pine.
Negara high pengadilan wis kanggo nggawe keputusan sakcepete lan nemtokake yen pari-mutuel wis diijini duwe slot mesin ana ing ngendi casino ing brisbane.