"Iku arah anyar kanggo perusahaan kita," English ngandika ireng jaket jack lan jones. "Kita bakal pindhah menyang iPads lan seluler piranti liyane sawise kita manawa kita bisa (aman) aplikasi. Perusahaan uga diajukake aplikasi ing Google Android platform kanggo peraturan disetujoni ireng loreng ing jack kuping. Dodolan telpon pinter nggunakake Android sistem operasi akun kanggo pasar paling cepet-akeh babagan ana ing ngendi casino ing chicago. Inggris ngandika ana sing piyambakipun wus peraturan proses disetujoni kanggo aplikasi Android bisa pindhah sethitik luwih cepet, ing ngisor iki sukses saka aplikasi BlackBerry kang lapangan tes ana ing ngendi casino ing cleveland ohio. "Apa aturan sing padha ngangap bab iki sing kabeh olahraga bets padha digawe ing negara." Teknologi kasusun saka sawetara lapisan saka keamanan kalebu paten-pending lokasi geografis pangolahan lan ndhelik komunikasi, perusahaan ngandika ana ing ngendi casino ing dayton ohio. Kaputusan ndadekake Amérika Wagering perusahaan pisanan ing Amerika Serikat karo disetujoni pinter-telpon aplikasi kanggo olahraga wagering murah parkir ing crown casino.