resh crackdowns – kacarita ing dharatan China media – ing China marketing agen jaringan ngandika kanggo feed VIP pemain kanggo kasino ing Korea Kidul, padha bukti-bukti sing "Macau kang mundhut ora ana siji kang gain", ngandika cathetan on Monday saka perantara Sanford C cara murah kanggo njaluk 24 ver slot. Bernstein Ltd.ut ing Mei, Tom Arasi, presiden lan perwira operasi pangareping saka Philippine operator casino Bloomberry Resorts Corp, ngandika aktif slump ing kasino ing Macau revenue game iki ora warta apik kanggo liyane Asian game yuridiksi murah panggonan kanggo tuku poker kripik.
Gambling dhuwit melu ing 'Chain Break' operasi wis ngandika kanggo dadi liwat RMB6 yuta (kira-kira US$1 milyar) santa ana casino angker house. Kita pracaya sing operasi nargetake manca (ie, non-Macau) casino aktivitas," nyatakake Sanford Bernstein santa ana casino acara dina. Luwih, kita pracaya pamaréntah Cina kang crackdown uga target demo agensi sing bantuan gamblers aplikasi kanggo visa manca," ngandika Sanford Bernstein ing sawijining ana wigati. santa ana casino acara tanggalan.