A little liwat sasi sawise tuku saham ngontrol ing swedia video slot pangembang Snowborn Game AB, Asian game casino online distributor QTech Game wis mlebu sing menehi hasil kanggo ndeleng platform sawijining nggabungake lengkap portofolio produk saka Betradar tambahan olahraga data lan isi digital solusi lan layanan pamuka Sportradar AG.
QTech Game ngumumaké liwat resmi release penet sing persetujuan bakal ndherek kabeh Betradar kang olahraga lan olahraga virtual kurban uga minangka data lengkap suite lan mimpin kanggo sawijining platform nampilaken 'otot liyane' minangka upoyo kanggo ngirim 'sawetara palng game online kanggo paling gedhé ing donya bawana' santa ana casino natal cahya show. "Iku maringi hadiah kanggo tim munggah karo Betradar, kang enggo bareng account kita dhewe nilai-nilai watara inovasi lan integritas," maca ana statement saka Jonas Alm, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo QTech Game santa ana casino pangan pengadilan. "Virtual game, olahraga lan kasunyatan ditambah makili sabanjuré punjab kanggo iGaming lan QTech Game maneh anjog cara maju ing Asia karo iki break-liwat menehi hasil." QTech Game diterangake dhewe minangka 'paling cepet akeh game distributor ing Asia' nalika uga nyatakake yen noto anyar kanggo ndeleng dhewe irah-irahan ana liwat Betradar platform. Kanggo iku bagean, Michael Maerz, Asia Direktur kanggo Betradar, nyatakake yen platform saka QTech Games 'alamiah sampurna kendaraan' kanggo bantuan tenan kanggo nggedhekake sawijining olahraga ngarsane tengen Asia lan utamané liwat seluler vertikal santa ana casino jam saka operasi. "Betradar seneng bakal nggawa loro kita virtual lan olahraga diverifikasi kanggo wilayah Asia," maca statement saka Maerz super jackpot partai free slot. "Munggah saka produk iki wis striking super hra texas holdem poker 2.

Napsu kanggo olahraga ing tartamtu nuduhake ana tandha saka abating minangka sawetara sing godhongé amba saka digital media perusahaan katon kanggo ngamanake cepet [lan] akurat data sing bakal ngidini wong-wong mau kanggo kurban ing-ambane jangkoan ing basis saben dina." super hry texas holdem poker.