Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Biaya nindakake paukuman maksimum saka 25 taun ing pakunjaran. Hukum pelaksanaane agen ing New York, Nevada, lan California wis dipenjara kabeh nanging telu saka indicted individu jamrud casino apa apa. Sawetara tokoh sing digandhengake karo online sportsbook Pinnacle Olahraga padha uga dikenani biaya ing hubungan kanggo sing messenger totoan cilik, nanging QDA uga dropped sing biaya pungkasan taun jamrud city casino gedhe tumiba montana. Ing Queens County, New York jaksa sing mimpin diselidiki sing digawa mudhun mantan Cantor Game sportsbook direktur Mike Colbert wis disabetake maneh, indicting 17 wong disambungake karo online olahraga totoan operasi 5 euro casino bonus ohne einzahlung. Coklat dikenali Cyrus Irani, penduduk Santa Clarita, CA, minangka ringleader saka operasi, nalika Downey, CA penduduk Clark Bruner tumindhak minangka kaloro ing printah 5 elemental legends slot machine. Ingkang dipun wastani wis saddled karo 126 beda counts, kalebu perusahaan korupsi – nglanggar New York kang Diatur Angkara Control Undhang – bebarengan karo dhuwit laundering, mromosiaken gambling lan komplotan 5 euro blackjack holland casino. Brown uga marang bengok-rusak kanggo Nevada Game Kontrol Papan lan Los Angeles Polisi Departemen Trans-Nasional Diatur Angkara Unit. Ing QDA pungkasanipun dropped sawijining biaya marang Colbert ing ijol-ijolan kanggo wong nyuwun guilty kanggo related federal biaya gambling amandemen aturan angger-angger 2021. On Wednesday, Queens Distrik Agung (QDA) Richard Brown announced sing grand hakim wis indicted 17 individu disambungake karo internasional kredit online totoan ring. Operasi wis ngandika wis diproses taunan $32m ing wagers saka sak 2k pelanggan liwat 1-800 nomer telpon lan Panama-based 365ACTION.com web gambling licence biaya ing afrika kidul.