Goodman kang pengacara bubar sing dicethakaké ana ing Native American suku sarujuk kanggo dumunung cilik kanggo $1,325,000 gambling amandemen aturan angger-angger 2021 nsw. Pungkasan taun, ewu mil adoh ing Melbourne, Australia, wong digugat Makutha Resorts sawise piyambakipun nyariosaken kang katon lan ambruk ing blumbang mutah telung taun sadurungé ing 2017 gambling huruf kanggo editor.
"Ing negara pengadilan, iku bakal wis crita kabèh beda." Pokrol kanggo Mashantucket durung komentar ing utang, kalebu apa padha sarujuk kanggo jumlah luwih saka pengadilan sing diperlokake njagong lan pindhah poker turnamen strategi. Goodman ora mung gambler sing bubar digugat casino kanggo teledor ing hubungan kanggo laka njagong lan pindhah poker turnamen. Kasino sing sawetara saka paling surveilled bisnis ing donya njagong lan pindhah poker latihan.