Wakil Komisi Eropah wis dina wiyar UK pemerintah plans kanggo pembaharuan UK Horserace Totoan Peneng nomer telpon kanggo potawatomi casino milwaukee wisconsin.

Ing usulan-usulan announced sadurungé taun iki, peraturan bakal nyeleh 10% peneng ing mediawiki kanggo kabeh bookmakers sing nampa bets ing Inggris horseracing saka UK gamblers, nggawa menyang baris karo ana Uni Eropa negara sepindah aturan. Ing ngenggalaken bakal mesthekake yen kabeh mati-dharat bookmakers kontribusi kanggo peneng déné saiki mung bookmakers adhedhasar ing UK kontribusi kanggo financing saka horseracing. Iki nggantosaken sistem saiki ing ngendi mung perusahaan adhedhasar ing UK duwe kanggo mbayar 10% peneng ing bathi reged ndhuwur page £500,000. A statement ing Komisi Eropah ngandika website sing iku felt sistem anyar bakal nggawe lapangan tingkat playing diantara bookmakers, nalika ing wektu sing padha ndhukung entri saka bisnis anyar lan nuwuhaké kompetisi antarane perusahaan. BHA Ketua Nick Teyeng wis tampi persetujuan Komisi ngandika: "Kanthi final, pinunjul persetujuan saiki aman saka Komisi Eropah, dina iki tandha salah siji saka pungkasan sawetara langkah-langkah ing proses nggayuh padha bali saka kabeh totoan ing olahraga kita nomer telpon kanggo resor donya casino ing queens. "We look nerusake kanggo nampa konfirmasi sakcepete saka pemerintah nalika aturan anyar bakal njupuk efek." Saiki Sah Totoan Partners rencana bakal mandek sapisan anyar peneng sistem commences, minangka kabeh bookmakers bakal mbayar ing basis kukumipun nomer telpon kanggo potawatomi casino ing milwaukee wisconsin. A anyar racing panguwasa amarga njupuk liwat koleksi saka peneng bakal diangkat dening Gambling Komisi mengko taun iki. Akeh bookmakers wis ditulis badhan bab potensial lack saka industri perwakilan ing anyar iki panguwasa. Ngandika kanggo Racing Kirim, William Hill kang Direktur Komunikasi Ciaran O ' Brien ngandika: "Iku mesthi ndadekake pangertèn kanggo loro industri kanggo duwe input menyang carane dana sing nandur modhal, digunakake pamindhahan iki nggantosi nambah ing pajak kajawi aman saka perwakilan." Kaputusan digawe dening Komisi mung bakal aplikasi anggere UK tetep anggota Uni Eropah. nomer telpon kanggo pop slot.