Asian focussed olahraga totoan perusahaan ManBetX wis mlebu judhul sponsor menehi hasil liwat olahraga marketing agensi Project 11 kanggo dadi sponsor judhul World Snooker kang Welsh Mbukak lan Gibraltar Mbukak. Ing ManBetX Welsh Mbukak, kang wiwit sabanjuré minggu ing Cardiff Motorpoint Arena, iku salah siji saka biliar kang dawa-mlaku turnamen, duwe wis watara wiwit taun 1992. Sawetara snookers jeneng paling gedhe kalebu: Ronnie O ' Sullivan, Judd Trump, Tandha Selby, John Higgins lan juara bertahan Stuart Bingham bakal antarane 129-wong lapangan nguber piala sabanjuré minggu. Sawijining acara, ManBetX Gibraltar Mbukak bakal njupuk panggonan ing Maret 7th-11 ing greja metodis Bale Olahraga ing Gibraltar nomer telpon kanggo potawatomi casino ing milwaukee wisconsin. Ngumumake kemitraan, World Snooker Ketua Barry Hearn ngandika: "We are pleased kanggo welcome ManBetX ing papan kanggo pisanan.

Iki loro fantastic donya peringkat acara kanggo katon kanggo nerusake nomer telpon kanggo pop slot. Biliar terus kanggo tuwuh kanthi cepet minangka global olahraga lan turnamen iki bakal mirsani dening akeh mayuta-yuta pembuangan liwat jangkoan ing BBC Wales lan Eurosport, nggawa sanget cahya kanggo ManBetX account."Kita wis katon sensational biliar ing kita demo supaya adoh mangsa iki karo akeh saka ndhuwur bedhil diperlokaké cara sing amba irah-irahan iku ana apa casino ing orlando fl. Iku bakal narik kanggo ndeleng ngendi tropi pindhah ing minggu teka lan kita katon nerusake kanggo apa karo ManBetX tim."Scott Taylor, Partner ing Project11, ditambahake: "We are remen kanggo mimpin karo ManBetX kang expansion menyang biliar iku ana apa casino ing singapura. Iki nderek ing saka ManBetX kang saiki ngarepe kaos sponsor karo Crystal Palace."Iki loro adiluhung title sponsorships sing pas sampurna kanggo luwih tekan ManBetX account. Iku wis gedhe apa karo World Snooker – liyane salebetipun singing properti ing Project11 portofolio.".