Iku gambit sing wis biasane efektif ing ngarep, nanging salah siji sing muter peran pivotal ing punishing 2020 GGR kebak thukul ireng lan putih jack russell tiyang ingkang remen. Analysts padha dikarepake April kontrak saka 95 persen kebak thukul black jack russell tiyang ingkang remen.
Revenue game reged (GGR) ing gambling enclave Macau tumbled 96.8 persen ing April full game casino near me. Yen sing paling cilik, lan kita sing malah mbatalake cedhak, kita bakal nyana yen 2Q20 bakal mungkasi munggah nuduhake 70%-80% nyelehake ing GGR y/y," ngandika Wieczynski full dhuwur slot expansion krenjang. "Looking metu menyang seko saka 2020, kita saiki prakiraan GGR nyelehake ing sawetara -40% kanggo -50%, mungsuh kita ngira sadurungé saka -35% kanggo -45%," ngandika Wieczynski randha ireng free slot mesin. "Nyoba kanggo model metu liyane saka 2020 tetep cantik akeh mokal sapunika." Ing padhang wigati, kesepakatan ing industri game dina iku Macau lan Singapore bakal sworo seru maneh liyane kanthi cepet saka pasar US nalika COVID-19 kahanan eases randha ireng dhuwur watesan slot. Karo sethitik visibilitas minangka kanggo nalika IVS watesan bakal ngusulke lan nalika Guangdong bakal nyegah sawijining quarantine kawicaksanan, analysts ngandika iku angel kanggo ramalan apa liyane saka taun iki wis ing nyimpen kanggo Macau ireng putih jack russell tiyang ingkang remen.