Las Vegas basis wedding perusahaan Diamond Resorts wis dianyari sawijining kesehatan lan safety protokol minggu iki minangka iku yakuwi kanggo mbukak sawijining Polo Menara property cedhak Strip ing juni 4 randha ireng slot mesin app. Kawicaksanan anyar ing "Diamond Standar Resik" protokol kalebu: — Plexiglass sekat ing mejo ngarep ireng putih union jack duvet tutup. — Sambutan kits karo bahan sanitasi paket lan item liyane kanggo anggota, nduweni lan tamu. — Meningkat reresik protokol, karo teknologi anyar kayata elektrostatik sprayers lan "manungsa waé tartamtu" mbayar kanggo dhuwur-tutul lumahing ireng putih jack russell anak kirik.
— Ngadhepi tutup dibutuhake kanggo dadi rusak dening staff ireng putih jack russell riasan. — Sementara pungkasan midweek kanada kanggo ngurangi kontak lan tinimbang ngirimke penyetor kayata amben linens, anduk lan kamar upon request liwat ora-kontak pangiriman paling terkenal jaman biyen casino kripik.
— Ketat ngadohi sosial pedoman ing wilayah umum..