Malayalam wagering teknologi pamuka, Kambi Group, wis announced inking saka hasil sing kanggo ndeleng iku nyedhiyani British bookmaking game buta William Hill karo online sportsbetting platform kanggo swedia pasar holland casino nyoba metu pakket geldig.
Re-belfast ngleksanani: Ing Valletta-kantor pusaté pamuka digunakake resmi ana release penet kanggo mbukak sing Hill page diumumke sawijining niat kanggo miwiti Swedia-madhep casino online lan sportsbook pungkasan sasi. Nanging, iku nyatakake London-kadhaptar iGaming operator saiki wis mutusaké kanggo akselerasi proses iki lan bakal re-belfast sawijining ana Redbet.se domain kanggo WilliamHill.se supaya 'kanggo gain kacepetan kanggo pasar.' Maca cendhak statement saka Kambi Klompok.. holland casino nyoba metu pakket bestellen.

"Karya uga ditindakake kanggo kempal Kambi [Klompok] sportsbook karo William Hill kang syarat produk karo dhisikan produk bukak samesthine kanggo njupuk panggonan imminently." Penting tuku: Swedia-dilisensi domain ing Redbet.se wis mbukak dening Evoke Game Winates tambahan saka casino online operator, Pak Ijo lan Perusahaan AB, kang tenan sing London basis William Hill mbayar kira-kira $302.7 yuta kanggo ndarbeni ing januari holland casino nyoba metu pakket kopen. Terus sambungan: Kambi rinci sing wis powered online sportsbetting operasi kanggo Pak Ijo wiwit 2016 lan mlebu noto ing juli sing weruh iki hubungan lengkap kanggo nyakup situs ing Redbet.se casino del rio viedma online. Optimistis outlook: Gegayutan kang tenan kang prospek ing Swedia, Kristian Nylen, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Kambi, kabaripun marang Gambling Njero sing sportsbetting vertikal ing Skandinavia kang paling gedhé bangsa wis performing 'banget uga.' Piyambakipun menapa malih ngumumaké yen pamuka sarujuk aliansi karo lokal horseracing operator, AB Trav lan Galopp (ATG), ing juli kang anticipates kanggo 'dadi salah siji saka ndhuwur-papat swedia sportsbetting merek ing awal.' Nylen ngandika.. casino saka srengenge arizona.
"Iku dicokot sethitik angel kanggo kita duwe gambar langit iku amarga kita mlebu banget customer utama ing ATG. Temenan, sing bakal wis sawetara cannibalization saka pelanggan sing wis ana, gadhah operator liyane ing swedia pasar tucson.

Nanging, ing total, aku mikir sportsbetting pasar wis dilakoni banget, banget uga ing Swedia casino del sol watesan umur. Kita tokoh dhukungan sing.".