Anggota congress saka Taman Negara wis penned layang kanggo Departemen Kehakiman US (DOJ) voicing sing musuh kanggo sembarang plans dening Trump administrasi kanggo clampdown ing serikat saéngga diatur online totoan. Proponents saka ban ing diatur online totoan sing nelpon kanggo introduksi saka Pemugaran saka Amérika kang Kabel Tumindak (RAWA) aturan sing bakal mulihake ban ing diatur online totoan, kang wis èfèktif render bisu dening DOJ kaputusan digawe ing taun 2011 excel black jack roof cement. Antarane penasehat ukum nelpon kanggo pemugaran sing casino magnate Sheldon Adelson, sing paling bubar dikirim layang kanggo DOJ ing desember excel sheet with time slots. Ing layang kanggo jeksa Agung Rod Rosenstein, wolung anggota saka New Jersey congress lan loro pejabat senat saka negara nelpon ing DOJ kanggo njaga sawijining 2011 posisi sing larangan ing taun 1961 antar negara bagean Kabel Tumindak mung aplikasi kanggo olahraga totoan excel formula for time slots. Layang dipilih mangu-mangu ing musuh claims sing online totoan bakal mbebayani, paribasan: "Nalika Departemen ditanggepi mratelakake panemume sawijining, kritikus mbadek lan avalanche saka negara aturan 'bakal nguripake saben smartphone, tablet lan komputer pribadi ing negara kita menyang casino kasedhiya 24 jam dina, 7 dina minggu' excalibur poker room phone number. Iki kangen cara wis ora teka kanggo pass."Pancen, huruf dadi ing kanggo kredit bagean sing gambling online wis diputer ing keris kang kadadean saka Atlantic City, ngandika: "Iki wutah ing revenue ing bagean gedhe amarga wujud ibukutha investasi dening negara ing game online fasilitas, peralatan lan teknologi sing ndadekake online gambling aman lan aman."Tokoh paling anyar saka New Jersey Divisi saka Game Pelaksanaane ndhukung sing tuntutan, karo aturan nyantosakaké reged revenue kanggo 2017 saka $245.6 m, rising dening meh 25% ing taun-taun saka $196.7 m kacarita sak 2016 prix sapin de noel geant casino. Saben wulan bathi saka negara kang kasino online lan poker kamar wis ora dipped ing ngisor iki $20m kanggo sepuluh sakcara sasi, pungkasan mudhun ing ngisor iki tokoh iki ing februari 2017 prix restaurant casino la rochelle.

Ing kesimpulan, New Jersey kang huruf alamat wae ngajokaken clampdown matur: "Manggonke kemul larangan kanggo gambling online bakal antiquated pendekatan kanggo 21st century jeksa agung bisa ngetokake, punishing serikat kaya New Jersey kang wis nandur modhal ing nggawe aman lan aman game online struktur, nanging uga ngidinke pasar ireng operator kanggo nyelehake mayuta-yuta saka Amérika kang ing resiko." prix seche linge geant casino.