Morgans ngandika disualekno bakal ngidini perusahaan kanggo ngrebut kutha katelu-partai fees manajemen lan revitalize operasi pangan lan wedang ing liyane ana lan mangsa sifat nalika nambah manajemen anyar kontrak..
"Diwenehi Lampu Grup kang kuwat hubungan karo MGM, transaksi iki menehi kesempatan anyar kanggo bisa karo MGM ing kekancan strategi," Reged ngandika. Perusahaan restoran kalebu Yellowtail Restaurant Japanese & Lounge ing Bellagio lan Diablos Mexican Cantina ing Monte Carlo cina restaurant ing thunder valley casino. Morgans Hotel Group angsal 90 persen ngontrol kapentingan ing Las Vegas klub operator Cahya Group kanggo kira-kira $46.5 yuta, perusahaan ngandika ana. Cahya Group pangadeg lan Ketua Andrew Sasson bakal nggabungake Morgans dewan direksi cina restaurant ing palms casino. Perusahaan makaryakke boutique-gaya hotel ing macem-macem merek ing New York, Los Angeles, Miami, San Francisco, Boston lan ing lokasi internasional. Jefferies & Co.game analyst David Katz ngandika menehi hasil "nuduhake (Morgans') fokus ing regaining sawijining pangan lan wedang cachet cina restaurant ing klapa creek casino. "We pracaya disualekno saka Cahya Group bakal posisi us kanggo nambah kita pangan lan wedang bathi, drive saben dina rata-rata tingkat wutah ing ana hotels lan menang lan layanan manajemen anyar perjanjian," Morgans CEO Michael Reged ngandika ing statement.

Andy Masi bakal tetep Cahya Group chief executive officer. Perusahaan uga saged blumbang lounge lan bar.
Iku nyedhiyani perusahaan karo tambahan aliran awis accretively, senajan kerumitan saka hasil lan potensial liang sebagian nutup kerugian sawetara saka positip." Cahya Group klub bengi kalebu Bank ing Bellagio lan Haze ing Aria cina restaurant ing rio casino.