Ing pakaryan babagan penyimpanan file kanggo Korea ijol-Ijolan, GKL announced sing mediawiki net dropped kanggo KRW80.54 milyar (US$74.1 yuta) ing 2017 dibandhingake kanggo KRW114.34 milyar ($105.19 yuta) mediawiki ing 2016. GKL, kang makaryakke telung manca-mung Pitung Luck game acara, wis battered dening Beijing kang kaputusan ing awal 2017 kanggo matesi Cina klompok tours kanggo Korea kanggo protest penyebaran prajurit saka U cina restaurant ing klapa creek casino.
Yen ana siji panglipur, GKL ora mung operator casino sing wis atos 2017 cina restaurant ing rio casino. Paradise uga makaryakke ing Jeju Grand kasino ing Jeju island, kang ngarep kanggo setengah saka Korea Selatan kasino slot kantor gwarinpa abuja abuja.
Investasi analysts nuding metu sing GKL revenue waktu papat ana bukti sing geopolitik tension antarane Beijing lan Seoul isih tetep slot kantor ing kutha benin. Data nuduhake yen GKL net income dropped 58 persen taun-taun kanggo kira-kira KRW14.20 milyar ($13.0 yuta) ing oktober desember 2017 wektu slot kantor ing ado ekiti. sistem rudal ing korea lemah buydeem dt-6b83 4-slice toaster extra wide slots.