Pangrungon langkah liyane ing diselidiki Nevada Game Papan Kontrol dibukak taun pungkasan menyang panyokro bowo saka$40 yuta ing pembayaran kanggo Rodolfo Soriano, konsultan kanggo Universal Hiburan kang casino project ing Filipina. 19, 2012. Okada metu pungkasan sasi saka Wynn Resorts' direksi dina ahead saka patemon shareholders kanggo mbusak wong ing latar kang ana "ora cocog." Jepang billionaire terus kanggo perang kanggo waras kang20 persen saham ing Wynn Resorts gambling 18 ing michigan. Ing kajaba iku kanggo Okada, telung anggota papan wis nimbali Hajime Tokuda, Kenshi Asano lan Hiroyuki Sawada kanggo pangrungon dijadwal kanggo ana lan ana.

Kazuo Okada, ketua saka Universal Hiburan Corp., lan telung direktur liyane saka Jepang perusahaan game bakal ing Las Vegas sabanjuré minggu kanggo ditutup-lawang pangrungon karo Nevada game aturan, Review-Journal wis sinau gambling ing mesin slot conto kang. Ora ono siji-sijine papat individu wis dipuntudhuh saka wrongdoing wae iku kanggo nindakake ing melbourne crown casino. Universal Hiburan spokeswoman uga nolak kanggo komentar. Pemerintah wis ngetang ing Okada kang project lan telung liyane gambling pembangunan dikenal minangka Pagcor Hiburan Kutha — kanggo saingan karo Macau lan Singapura. iku kanggo nindakake ing monte casino johannesburg. Universal Hiburan wis ngandika iku tumindhak lawfully ing Filipina iku kanggo nindakake ing laughlin nevada kejabi gambling.
Kabeh papat Universal Hiburan pejabat rencana kanggo rawuh, Review-Journal wis sinau iku kanggo nindakake ing jamrud casino.