AMÉRIKA Trump Taj Mahal katon disetel kanggo dadi kalima Atlantic City casino kanggo nutup lawang sawijining ing 2014 nanging Befair kang New Jersey online gambling operasi bisa terus kanggo operate; NBA anyar komisaris ngandika liga bakal entuk manfaat saka "ono" panyebaran legal olahraga totoan ing US; Antigua ngaku wis digawe "wujud kalonggaran" ing sawijining online gambling perang perdagangan karo KITA; Maryland pesawat anyar revenue saben wulan ngrekam thanks kanggo sawijining newest casino; Caesars Hiburan iki kenek karo seger tuntutan hukum liwat di toto maneh sawijining plans; ing Seminole Hard Rock Poker Mbukak digawe paling gedhe numpuki ing poker sajarah; Nevada Game Papan Kontrol ketua A buy zynga poker chips using paypal.
Burnett rembugan kang negara kang plans kanggo enggo bareng online poker likuiditas karo Delaware; 888 Holdings CEO Brian Mattingley marang Rebecca Liggero sing California 'ala aktor' pancasan kudu digawe dening aturan, ora dprd; Kirby Garlitos sinaoni akeh potensial saka fantasi bal-balan lan Jason Kirk ditulis omahe karo disponsori celebrity poker buy zynga poker chips with paypal. EROPAH Asia-madhep operator SBOBET lan omah Gedhong announced padha exiting UK pasar ahead saka lisènsi anyar regime; jerman pungkasanipun ditanggepi 20 olahraga totoan lisensi nanging tantangan legal nunggu; Betfair revenue mlumpat thanks kanggo Piala Donya wagering; 666Bet angsal Metro Muter Casino saka DMG Media; Pantun Daya ketemu sawijining CEO anyar ing toko boss Andy McCue; tenan usaha pribadi Permira iki bakal ngandika kanggo dadi eyeing takeover 888 Holdings; Monty Python kang John Cleese disavowed tanggung jawab kanggo Spamalot branded slot judhul; Playtech angsal lotre operasi saka Bangsawan Luang; UK aturan dilereni soko tugas PokerCent kang gambling lisènsi; Colossus Bets' Bernard Marantelli rembugan ing joys saka bal blumbang totoan; Tom Galanais sinaoni shortcomings saka gambling online marketing; Agensi Lex kang Alex Czajkoski rembugan apa bener inovasi mung mengkono "ing sudhut" saka industri lan Inovasi Protokol kang Sasha Strauss rembugan tantangan saka madegake account global strategi buy zynga texas holdem poker chips. ASIA Macau revenue casino dropped kanggo katelu sakcara sasi lan regional saingan rencana kanggo poach 5% saka Macau kang VIP revenue ing 2015; SJM Holdings braced kanggo luwih pegawe kumrungsung sawise ganti sawijining buruh' lara ninggalake privasi; Melco Makutha nggawe percoyo Martin Scorsese kanggo langsung Studio Kutha promo film kang dibintangi Robert De Niro, Brad Pitt lan Leonardo Dicaprio; Las Vegas Sands prajanji sing "apik" casino ing Korea Selatan nalika MGM Resorts prajanji sing "unik Japanese" casino ing Osaka; Korea selatan diblokir kabeh akses kanggo game sosial nganti game padha diwenehi umur-cocok tingkat; Myanmar dirasak-rasakaké legalizing dhewe kasino; a Filipina lawmaker kepengin kanggo nemtokke Singapore-gaya casino ragad entri ing residents lokal lan Kazuo Okada kang estranged Manila casino partner ngandika iku iki mbukak kanggo rekonsiliasi saturday night live wektu slot. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre setu wengi mriyang casino estoril elenco.