Twistory Hiburan Studios wis inked menehi hasil karo Donya Poker Tour (WPT) kanggo siaran TV asli perangan saka video game Belle Perang ing mbesuk episode saka WPT turnamen ditampilake ing Fox Olahraga Network (FSN).
Yen sapa bae wis ing ngarep saka pamindhahan kanggo narik kawigaten non-gambling èntitas kanggo donya poker iku Donya Poker Demo gambling arane aksara saiki silang. Sawise striking tawaran karo Swiss Produsèn watch Hublot, raja komplong Monster, lan terus sing profil dhuwur hubungan karo Tiger Woods Foundation, WPT saiki wis shaken tangan ing menehi hasil kanggo nuduhake khusus perangan saka video game Belle Perang ing mangsa FSN/WPT episode gambling mbayar dening bill telpon. Hasil wis disabetake karo game gawe, Twistory Hiburan Studios, lan iku wis sing dicethakaké ana ing aktris lan model Danielle Vasinova (sing main Belle) bakal muter manggon nglawan kang loro pemain poker, saka WPT, ing kepala-up cocog saka video game Belle Perang, bakal ditampilake sak ad ngilangi apa posisi tombol ing poker. Pemain sing rampung diantara ndhuwur 13 ing seluler piranti leaderboard uga bakal layak kanggo katon minangka contestant ing siap metu WPT babagan nampilaken sing heroine apa posisi iku ngrampog ing poker. Belle Perang disetel ing 1860s Kulon alam Bébas, lan lintang-lintang adventurous wanita sing wis ngandika kanggo bisa kanggo menehi Lara Croft roto kanggo dhuwit dheweke apa poker camping njupuk paypal. Gambar bakal air ing FSN jaringan sandwiched antarane salah siji Acara Utama utawa Alpha8 episode. Twistory Hiburan didegaké ing 2009 dening direktur film lan writer Christopher "mink" Morrison lan Karl Wolfe, lan aktris Danielle Vasinova wis muncul ing TV nuduhake kayata Enom lan Sumelang, Dexter, lan wis dijupuk timbal peran ing film Putih Trash Noir lan Kanggo Neraka Karo Peluru. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre maleta de poker 500 fichas profissional.