Wynn Interaktif, perusahaan operator Wynn Resorts, wis dijaluk kanggo duwé hak aksès kanggo mbatalake sawijining aplikasi kanggo online licence ing New Jersey apa posisi iku ngrampog ing poker.

A Wynn Interaktif pengacara dikirim layang kanggo New Jersey Divisi saka Game Pelaksanaane (DGE), kang nyatakake: "Ing wektu iki, Wynn ora pengin kanggo nerusake karo sawijining aplikasi apa poker camping njupuk paypal. Mulane, kindly nampa iki correspondence minangka panjalukan formal kanggo mbatalake aplikasi kuwi." Cathetan diterbitake dening DGE maos: "Iku wis dhawuh sing aplikasi saka Wynn kanggo dhisikan licensure minangka CSIE [Casino Industri Layanan Perusahaan] wis mundur, tundhuk kondisi sing Wynn wis musna tanggung jawab kanggo mbayar fees wae sing tetep amarga lan amerga Divisi." Wynn Interaktif page applied kanggo CSIE licence ing 2013 lan dimaksudaké kanggo partner karo Caesars Hiburan Interaktif. maleta de poker 500 fichas profissional.