Kevin Reid, Pejabat Pangareping Komersial ing 1X2 Jaringan, ngandika: "We are remen kanggo welcome Jack kanggo tim lan kanggo 1X2 Jaringan bakal bisa kanggo pengaruh kang bakat alam kanggo dodolan lan nggawe menehi hasil, uga minangka kang luar biasa jaringan operator kontak." "Semangat akeh banget konco 1X2 Jaringan sapunika lan kita wis sawetara luar biasa game, konsep lan fitur ing pipo. Kang bakal tanggung jawab kanggo ngasilaken ndadékaké lan nggayuh operator anyar partner kontrak kanggo 1X2 Jaringan kang Wesi Asu Studio lan 1X2gaming merek aladdins emas casino ora simpenan kode. Iki, dikombinasikaké karo Jack kang skills lan kontak, bakal ngidini kita kanggo nyambung karo operator anyar lan nyedhiyani wong karo kita populer slot lan tabel game." Jack Coklat, Direktur Dodolan ing 1X2 Jaringan, ngandika: "tombol kanggo nggarap kasil ing dodolan kang bisa kanggo ngedol karo bangga lan apa sing kudu kanthi pracaya ing game sing sade. Panjenenganipun wis dicet kang house biru (Chelsea) lan annoys kang tanggi karo bal-balan lokal songs ing game dina.. Kawruh saka casino online industri – kanggo kalebu olahraga massive alamo casino lan lelungan tengah.
1X2 Jaringan, pangembang saka dina rata-rata-tutup slot online lan game tabel, wis dikuwati sawijining tim senior karo janjian saka Jack Coklat minangka Direktur Dodolan minangka bisnis terus kanggo tuwuh klien sawijining basa. Sadurunge main ing iForium, Coklat dianakaké komersial lan technical peran ing loro operator lan gawe game, kalebu Yggdrasil Game, NetEnt lan BetVictor alain bashung album roulette russe.

Kang adoration saka bal-balan uga nyatet. Brown janjian rawuh ing wektu nalika 1X2 Jaringan terus kanggo tuwuh ing jangkah mati bali saka sawetara temonan game urip kalebu 1 Yuta MegawaysTM SM lan pangembang inovatif Branded MegawaysTM produk owah-owahan setir lelungan tas samsonite.

Aku wis katon ing strides 1X2 Jaringan wis dijupuk saka pungkasan lan luar biasa game padha wis dibukak." "Aku saestu pracaya sawijining slot lan tabel game sing paling apik ing bisnis lan iki, dikombinasikaké karo saestu inovatif konsep kayata Branded MegawaysTM, presents kesempatan sing luar biasa kanggo kula kanggo gabungke sandi passion kanggo dodolan karo game aku pracaya ing." "Aku' d kaya kanggo thank Kevin lan 1X2 Jaringan tim kanggo nggawa kula ing papan lan nggawe kula aran supaya sambutan lan aku katon nerusake kanggo nggawe manawa sawijining game sing kasedhiya ing liyane gambling online merek saka tau sadurunge." Simon Wright wis loro pemain lan pengamat saka casino online industri kanggo liwat 15 taun owah-owahan roulette valise david jones. Brown lan gambling online veteran industri lan nggabung saka game aggregator iForium ngendi kang dianakaké ing peran saka Sirah Komersial.