"Aku manteb ing ati kita bisa lan bakal tindakake padha kanggo Taj." Ing januari federal appeals pengadilan ing Philadelphia ayating kaputusan saéngga Trump Taj Mahal kanggo uwal uni kontrak hubungane kanggo kasarasan lan keuntungan liyane. Icahn rampung tuku liyane Atlantic City casino, Tropicana Casino Resort, kanggo $200m ing sasi Maret 2010, maneh nggawa ajang metu saka bangkrut. "Mung sawetara taun kepungkur, Tropicana ana ing bangkrut lan sawijining nasib boten mesthi, nanging wiwit berkembang ing taun 2010, kita wis nguripake sing property watara lan iku wis dadi salah siji saka Atlantic City sawetara crita sukses. Tropicana ana papat karo $120.6 m, munggah 3.3%. New Jersey pengatur Divisi saka Game Pelaksanaane lapuran sing Trump Taj Mahal digawe $75.5 m revenue kanggo Q3 2015, mudhun 16.7% ing taun-taun, manggonke iku kapitu metu saka wolung Atlantic City kasino saiki operasi torin 3 ton black jack.
Reged mediawiki operasi saka Trump Taj Mahal kanggo Q3 kondhang 181.7% kanggo $16.2 m, peringkat enem. Menehi hasil uga dibusak 10% kepemilikan saham US calon presiden Donald Trump, sanajan kang surname bakal tetep ing properti.
Net mundhut iki munggah saka $529m kanggo $2.13 bn, karo mundhut net gara-gara kanggo Icahn Enterprises saya alané saka $373m kanggo $1.19 bn torin 3 ton black jack review. Saka telung Atlantic City kasino sapisan diduweni dening tenan, Trump Plaza ditutup ing 2014, The Taj Mahal tetep, lan Trump Marina saiki Landry kang-diduweni Nugget Golden Atlantic City torin black jack 1.5 ton scissor jack. "Senajan loro Atlantic City lan Taj wis sawetara angel taun, dina iki tandha awal saka turnaround," ngandika Icahn quickutz cepet poker pengangkat ndhuwur.